•   Kontakt  |
 •   Sitemap  |
 •   Forside  |
 •   Salgssteder  |
 • Kategorier


  Søg

  Fortæl det til en ven

  Login til Biobim Familie
  Diætist Biobim, klumme
  Diana Kroes er diætist hos Joannusmolen, og hun er ansvarlig for det kostmæssige grundlag for Biobims produkter til børn. Diana ved, hvordan det er at opfostre sit barn med sund, økologisk mad. Diana blev mor til en sund og rask søn i 2006 og kan nu tale af erfaring!  Hyggeligt sammen ved bordet
  Udgivet den okt 7, 2009


  Når dit barn bliver født, er det sådan et lykkeligt øjeblik; en tid fuld af vidunderlige øjeblikke og udviklinger er ved at begynde. Et helt nyt liv for dig og dit barn; naturligvis opstår der mange spørgsmål.
   
  Mad er et af dagens vigtige øjeblikke. Gennem de første måneder har du travlt med at made dit barn og dig selv med et par timers mellemrum. Der vil utvivlsomt være spørgsmål. Amning er det bedste for dig og dit barn, men hvordan mader du dit barn og hvornår? For eksempel: hvornår er mit barn sultent? Når du har fundet alle svarene på dine spørgsmål, vil dit barn næsten være klar til næste øjeblik.
   
  Gennem de første seks måneder har dit barn nok i at amme eller få sutteflaske, men med tiden vil han forsøge at få fingre i din mad. I begyndelsen er det bare af nysgerrighed. Han ser, at I nyder maden, og mor og far er trods alt gode eksempler. Men det varer ikke længe, før barnet putter den mad, han får fat i, i munden. Dit barn kan lide at opdage og undersøge med sin mund.
   
  Efter mellem fire og seks måneder kan du begynde at supplere med mad. Fra fire måneder og frem er det ikke nødvendigt, men mere for at lære noget nyt at kende og vænne sig til det. Dit barn får sin første frugt- eller grøntsagssnack eller grød (fx: Biobim Baby). Du kan sikkert forestille dig, hvilket stort et skridt det er, når dit barn begynder at spise fast føde. Det er en sjov tid for dig og dit barn. Maden bliver mere og mere til en social begivenhed. I spiser hyggeligt sammen ved bordet, hvor dit barn holder øje med, hvad I spiser.

  Forældre ønsker altid det bedste for deres barn. Alligevel er det tit svært at være et godt eksempel. Kampagnen "Spis som et godt eksempel" fra Ernæringscentret hjælper forældre lidt på vej. Spis som et godt eksempel, og så vil dit barn snart nyde at spise med dig!


  Fortæl en ven om denne nyhed


      Diætist Biobim, klumme: Nyhedsarkiv
    Hyggeligt sammen ved bordet
  Udgivet den okt 7, 2009


    Børns første smag
  Udgivet den feb 19, 2008


    Probiotik/Mælkesyrebakterier og Biobim
  Udgivet den nov 5, 2007
  Udvalgte produkter
  Biobim Baby
  Biobim Baby
  Biobim glutenfri grød ris mel. Økologisk risgrød, sund skemad for spædbørn.
  Græskar-blomkål
  Græskar-blomkål
  Grøntsagsmos med biodynamisk kvalitet.
  BiobimLac 2
  BiobimLac 2
  BiobimLac 2 er en økologisk mælkeblanding særligt for spædbørn fra seks måneder.

  Site: The Projects   Copyright © 2010-2019 Biobim