•   Kontakt  |
 •   Sitemap  |
 •   Forside  |
 •   Salgssteder  |
 • Kategorier


  Søg

  Fortæl det til en ven

  Login til Biobim Familie  Diætist Biobim, klumme
  Hyggeligt sammen ved bordet
  Seneste klumme: Hyggeligt sammen ved bordet  Om Biobim


  Stol på Biobim, vælg det helt naturlige!

  Amning er den bedste og mest komplette ernæring for et barn. En af Moder Naturs vidunderlige opfindelser, som ikke kan kopieres. Derfor anbefales det at amme. I dit barns livs første tid kan Biobims økologiske babymad hjælpe dit barns vækst og udvikling på en sund, sikker og naturlig måde.

  Biobim bruger kun ægte ingredienser fra kontrolleret, økologisk landbrug. Der bruges ingen kemiske gødningsstoffer og pesticider i økologisk landbrug, således at smagen og næringsstoffet kan modnes naturligt og i fred. Og det kan man smage!  

  Vores køer får kun græs og næring af økologisk oprindelse. Biobims babymad er ren natur. Vi er tydeligvis ret stolte!

  Trin for trin det bedste for dit barn


  Biobim tilbyder et komplet og varieret udvalg af mælkeblandinger, frugt- og grøntsagssnacks og forskellige slags fuldkornsgrød, så noget nyt og velsmagende kan sættes på bordet hver dag. Produkterne er omhyggeligt tilpasset de forskellige stadier af dit barns udvikling, fra spædbarn til rolling. Biobim ved præcis, hvilke ingredienser og næring dit barn har brug for under hvert stadie. Det er altid tydeligt angivet på pakken, hvilken alder produktet er egnet til. Derfor er du, trin for trin, sikker på, at du giver dit barn det bedste!

  Biobim, markedets førende inden for økologisk babyernæring siden 1982 i Holland


  Dit barns fordøjelsessystem er følsomt over for skadelige stoffer såsom rester af kemiske pesticider eller kunstige smags- og farvestoffer. For at sikre, at dit barn kun får naturlig næring, er det klogt at give ham/hende økologisk babymad.

  Biobim har været det ledende firma inden for økologisk babymad siden 1982 i Holland. Vores årelange erfaring, kærlighed for børn og respekt for naturen sikrer, at du træffer det rette valg for dit barn med Biobim. Desuden møder Biobim de strenge internationale standarder for fødevaresikkerhed og kvalitet til fulde.  

  Trin for trin giver du dit barn det bedste med Biobim.
  Stol på Biobim, vælg det helt naturlige!

  Biobim kan købes i helsekostforretninger i hele Danmark og i flere online helsekostbutikker. Du kan skrive eller sende en e-mail til vores kundeservice med dine spørgsmål forslag eller oplysninger.


  Udvalgte produkter
  Biobim Baby
  Biobim Baby
  Biobim glutenfri grød ris mel. Økologisk risgrød, sund skemad for spædbørn.
  Græskar-blomkål
  Græskar-blomkål
  Grøntsagsmos med biodynamisk kvalitet.
  BiobimLac 2
  BiobimLac 2
  BiobimLac 2 er en økologisk mælkeblanding særligt for spædbørn fra seks måneder.

  Site: The Projects   Copyright © 2010-2019 Biobim